Vinn goodiebags värde ca 4500 kronor

Vi vill göra det lilla extra för er 🧡
Alla våra fantastiska kunder, nya som gamla, detta får ni bara inte missa!

Vi vill göra det lilla extra för er och därför har vi tillsammans med olika företag tagit fram inte bara en, utan två stora goodiebags som alla ni har chansen att vinna 🏆

Några av vinsterna är: Frukostbiljetter på Scandic, erbjudande på gymkort och massage på Team Beach, presentkort på behandling hos oss på Amazinghair, hantverk av Medelpad Design, accessoarer av pieces by BonBon, svenska hårvårdsprodukter från Björk och Disp mm. Påsarna har ett värde av ca 4500 kronor styck.

Alla som gör en behandling hos oss under januari eller februari är automatiskt med i utlottningen och har chansen att vinna en goodiebag. Klipper du dig tex två gånger under denna period har du såklart dubbla chanser att vinna.

Hoppas vi ses och stort lycka till!