God Fortsättning

Blicka framåt säger dom 👊🏻 och det gör jag, med värme och hopp som aldrig förr. Varmt välkommen 2023.
Året 2022 blev inte riktigt som vi tänkt oss och tacksamheten över att ha tak över huvudet, att vara frisk, ha en älskad familj , bästa kollegor och ett jobb att gå till gjorde sig åter påmint.


Jag ser kollegor som går i konkurs och de skär i hela hjärtat för jag vet hur man brinner för sitt yrke och vilket slit de är dagligen för att få de att gå runt. Man sliter och vänder sig ut och in för sin verksamhet som småföretagare, för hantverket är inte bara ett yrke utan en livsstil.
Vi får träffa underbara människor, vi får göra människor glada, vi får göra världen vackrare och vi får bygga upp människors självförtroende. Vi får lyssna, vi får klippa, vi får pyssla om, vi får krama om, vi får stötta, vi får sprida glädje och vi får nya vänner.
Jag kommer fortsätta kämpa och leva min dröm, en dag i taget, utmaningarna är svåra men skam den som ger sig!


Jag hade aldrig klarat det här själv, utan min älskade sambo som stöttar mig varje dag och inte heller utan mina underbara kollegor :


Emelie -sprudlande, hittar nya vägar, lojal och ärligheten själv, min inspirationskälla

.
Lena – glädjespridaren, modig och hjälper mig alltid att blicka framåt och våga.


Sofie -tryggheten, dom snälla ögonen som alltid säger att de kommer bli bra och lugnet hon ger mig.


Tilde – lugn och så trygg så de smittar av sig, med sitt busiga leende och sin mjukhet föll jag direkt.


Tack älskade tjejer för att ni finns vid min sida, tack för allt ni gjort för mig, utan er hade jag inte klarat de!


Jag/vi hade heller aldrig klarat de utan er kunder.
Att ni väljer att komma till oss, att ni gillar de vi gör, rekommenderar oss till vänner & bekanta, att ni handlar produkter, att ni stöttar oss i både varma och kalla tider.
Tack känns som ett så futtigt ord som jag tjatat lite hål i men tack, på riktigt TACK! Att ni kommer till oss gång på gång ,för utan er är vi ingenting. Vi finns där för er, så är de bara.
Avslutningsvis vill jag önska er alla ett Gott Nytt År, ta hand om er, var rädda om varandra , nära och kära och jag hoppas av hela mitt hjärta att vi ses under 2023.
//Petra