Nya behandlingar

Hej

Då vi fått många förfrågningar av er kunder har vi nu lagt till nya delbehandlingar i vårt utbud, för dig som vill ha en snabbfix mellan dina ordinarie klipp & färgtider.

Passar perfekt för dig som har tex Balayage, higlights eller utväxten syns alldeles för mycket & du inte vill/kan stå hemma & kladda;)

Den första Delbehandlingen är för dig som vill färga utväxten, vi lägger färg där utväxten syns som mest, tex benan, ansatserna & virvlar.

1h fr 750:-

Snabbfix för Balayage,Slingor & Highligts är fär dig som redan är ljus men känner att du fått för lång utväxt, vill bli ljusare runt ansiktet eller över benan. Där hjälper vi dig med att få din gamla uppljusning att se ut som ny utan att man behöver färga hela håret.

Passar även dig som är rädd om din kvalite & bara vill ha några ljusa slingor.

1h fr 750:-

Dessa behandlingar går för tillfället inte att boka över internet då vi känner att en konsultation över mail eller telefon behövs för att de ska bli rätt bokning så är du sugen på att boka en delbehandling eller snabbfix, ring oss gärna på 060-122173 eller skicka ett mail till bokning@amazinghair se.

Vi vill också påminna om att redan nu se över om du behöver en tid runt påsk, vi vet att listorna fylls snabbare runt högtider, så du får den tid du vill ha. Hittar du ingen tid som passar kan du slänga iväg ett mail så hjälper vi dig så gott vi kan. De finns kvälls/helgtider som inte ligger ute på internetbokningen.

Mvh Petra,Magda & Carina