Inspiration i Falun

Highlightsontour 2018

I helgen var vi ner till Falun för en heldag med Highlightsontour 2018 & frisörföretagarna.

Falun känns nästan som hemma för mig & Carina som gick vår frisörutbildning där under två års tid, dock är de 12 år sedan men ändå 😉

Som frisör är man inte van att bara sitta & titta på när andra jobbar men vi blev fullproppade av nyttig information & inspiration. Som frisör blir man aldrig färdiglärd & man längtar alltid efter ny skaparanda.

Överallt kan man hitta inspiration men naturen är de nog som ger oss mest sporre & hösten är ju helt fantastisk med sina mängder av färger.

Vi fick bland annat se visningar av Wella, Ghd (Coty) ,Grazzette, Hairbrands & Gocciani.

Mode

Att svara rakt upp & ner på vad som är trendigt just nu är inte lika enkelt längre jämfört med på kanske 70-80 talet. Vi är mer individ anpassad idag & har så många fler val än vad som fanns förr, nu vill vi hitta de som känns bäst för just dig & din livsstil & vad som kan lyfta fram dig.

Frisyrtidningar hinner bli gammal innan dom ens står i butikshyllan för spridningen på nätet går så oerhört mycket snabbare & vi är mycket mer medvetna.

Efter en helfylld helg är vi mer än redo för en färgsprakande höst & med de menar vi inte bara utomhus utan färgen i våra skålar som vi vill sätta i era hår;)

Välkommen att boka din tid hos oss, hittar du ingen på hemsidan kan du alltid skicka bokningsförfrågan eller ringa oss på 060-122173 så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig.

Mvh Petra, Carina & Magda

Ps. Se till att boka din jultid redan nu då vi vet att dom går åt snabbt, de är bara 9 v kvar fram tills jul.Ds