Gott nytt år ✨

Best of 2020 ✨✨ Jag & mina tjejer vill tacka er för all stöttning detta märkliga år.
Jag väljer att fokusera på de positiva 2020 gett oss🙏🏻

Två nya medarbetare Sofie & Emelie, jag har tagit mästarbrev, Carina fick sig världens sötaste schäfervalp, Magda firade ett år som egenföretagare, de kom äntligen ett vaccin & sist men absolut inte minst : ni kunder! Vi vågade be er om hjälp & vilket gensvar vi fick, de är helt enormt & se hur vi ställer upp för varann. Utan er hjälp hade vi inte klarat de , så enkelt är de. En annan fantastisk sak är att ingen av oss på salongen har blivit sjuk av Covid -19, de vill vi ge er kunder äran för, de innebär att ni följt alla riktlinjer, ni har bokat av när ni känt er minsta krassliga, ni har respekterat alla våra åtgärder på salongen & vi är så tacksamma för de.
Det visar att medmänskligheten är de största vi har & vi är starka tillsammans fast på avstånd 😉


Nu vill jag & mina underbara kollegor önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR ✨✨✨
Håll i… Håll ut…Så ses vi 🧡🖤 //Petra

Amazing hair önskar gott nytt år
Best of 2020