Varför vi har 24h avbokning.

Hej alla fina kunder, vill bara informera om våra avbokningsregler & varför vi har dom🌸

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning skall ske senast 24h innan den bokade tiden. Om du av någon anledning blir sjuk/missar eller glömmer bort din bokade tid, så kommer du att debiteras med 50% av det bokade behandlingspriset.

VARFÖR?

När Du beställer en tid hos oss så ingår vi ett avtal. Du (köparen) förbinder dig att komma till din frisör/nagelteknolog vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling.

Vi förbinder oss att reservera denna tid för dig, med en arbetsplats och en frisör/nagelteknolog som står till ditt förfogande, och inte sälja den till någon annan.

Därför kommer du att debiteras för den bokade tiden, om du missar att avboka den men bara till 50% av bokningsvärdet.

Avbokning kan ske via telefon eller mail.

Vi jobbar hela tiden med ett aktivt bokningsschema både online och på salongen vilket betyder att de kunder som vill klippa sig hos oss söker tider här.

Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig till oss blir det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund eller att en kund själv ska hinna boka denna tiden.

Detta innebär inkomstbortfall för både salongen så som frisören/nagelteknologen. Det är alltså inte på något sätt personligt utan de handlar om att vi står med tom stol & vi blir utan lön.

Tack för visad hänsyn.

// Amazinghair